Happy Visuals vinner upphandling för tre större Göteborgsbolag.

Idag firar vi att Happy Visuals vunnit en större upphandling med tre Göteborgsbolag.

Happy Visuals har sen tidigare upphandling med Göteborg & Co sedan början av 2018 i samband med att vi gick in som ägare och startade innovationsprogrammet. North Collective stöttade med ansökan och lyckades få bolagets första upphandling som var en viktig del i dess tillväxt. Idag har bolaget även HFAB i Halmstad som kund och numera även GöteborgsLokaler, Parkeringsbolaget och Higab.

Higab äger och förvaltar många av de hus som är karaktäristiska för staden och som innehåller vitala och viktiga verksamheter. Feskekôrka, Konserthuset, Gamla Ullevi och Stora Teatern är några exempel. GöteborgsLokaler förvaltar kommersiella lokaler för butik, kontor och kommunal verksamhet. Samtliga lokaler och fastigheter är geografiskt placerade inom Göteborgs kommun och en stor del av lokalerna är koncentrerade kring stadsdelstorg. Göteborgs Stads Parkering är ett parkeringsbolag som ägs av Göteborgs Stad med 94 anställda och en omsättning på cirka 502 miljoner kronor 2019. De arbetar med att skapa en hållbar och tillgänglig stad för göteborgare och besökare till staden genom att ligga i framkant med utveckling av innovativa mobilitetslösningar.

Störst eloge skall gå till Anna Rundgren, COO och Tim Kristensson, Produktionschef på Happy Visuals som hade den avgörande presentationen i upphandlingsprocessen.

Stort grattis!

Antony Sastre